top of page

Găsește-ți jobul dorit în UK.

Cum să depășești frica de a aplica la jobul dorit în UK ca să faci ceea ce te împlinește și îți place, fără să-ți pierzi pasiunea ta pentru ceea ce iubești să faci.

Înscrie-te la Materialul Gratuit pentru a primi cei 6 pași principali din călătoria ta către claritate și împlinire profesională.

Dă-i un SHARE pe Facebook!

Working at the Beach

Îți ia 100 de ani să cauți pe internet ce ofertă de joburi există, ce abilități sau cunoștințe ai nevoie pentru început, și ce salar ai putea lua?

Să știi că există totuși cineva lângă tine care poate să te poarte prin lumea ofertelor locurilor de muncă, să îți pună la picioare o paletă vastă de meserii la care nici nu te-ai gândit că există, poate... iar mai apoi să îți arate perspectiva și ascensiunea pe acea scară a valorilor.

Și te întrebi:

Ce vreau să fac cu viața mea? Care este scopul meu? Ar trebui să studiez ceea ce îmi place, sau să aleg o profesie "de viitor"?

Sau ar trebui să îmi descopăr pasiunea, misiunea și vocația mea, iar mai apoi să găsesc profesia ideală?

Hai să facem așa:

1. TE ÎNSCRII ȘI PRIMEȘTI MATERIALELE GRATUITE
2. ÎNȚELEGI 4 PRINCIPII SIMPLE CARE TE VOR GHIDA ÎN GĂSIREA JOBULUI IDEAL

  • să ții cont de ceea ce iubești să faci

  • să știi la ce ești bun

  • să afli pentru ce poți fi plătit

  • să descoperi de ce anume are nevoie lumea

3. POȚI SĂ TRECI IMEDIAT LA TREABĂ ȘI SĂ VEZI SINGUR SCHIMBĂRILE.

Ce vei obține dacă faci asta?

-    Vei descoperi modalități de a găsi Jobul Ideal și care este misiunea ta profesională
-    Vei învăța tehnici pentru a depăși blocajele mentale.
-    Vei învăța să identifici și să depășești credințele limitative.
-    Vei crește încrederea în tine.
-    Vei dezvolta încrederea că poți obține job-ul dorit.
-    Vei adopta o mentalitate de succes.

-    Vei primi instrumentele necesare pentru a-ți urma pasiunea în Jobul Ideal.
-    Vei iniția pașii necesari pentru a-ți atinge scopurile profesionale.
-    Vei înțelege piața muncii și oportunitățile în UK.
-    Vei descoperi și înțelege cum să îți valorifici abilitățile și punctele forte.
-    Vei înțelege dacă ai nevoie de studii suplimentare pentru a-ți îmbunătăți pregătirea profesională. 
-    Vei deveni mai independent în parcursul tău profesional.

 

Cine îți va spune toate acestea?

Suntem două persoane optimiste, Viviana și Delia, care și noi am fost, cu ani în urmă, în aceeași situație în care cel mai probabil te afli și tu acum.

Eu sunt Viviana Apiok

Viviana picture.png

Deși eram absolventă a facultății de psihologie și urmasem și un master în resurse umane, tot parcă nu știam ce vreau să fac pe plan profesional.
Viața m-a dus imediat după absolvire în Italia către un job sezonier apoi am ajuns în Anglia și am aplicat la diverse job-uri cu copii, iar primul meu job în UK a fost într-o grădiniță. 

Nu știam ce îmi doresc cu adevărat. Nu înțelegeam ce mi-ar face cu adevărat plăcere să fac. Angajatorul meu de atunci îmi propunea să mă calific în munca cu copii (childcare). Dar eu erau supra calificată. Nu știam dacă ar trebui sau nu să îmi echivalez studiile. Îmi doream să fac ceva cu psihologia însă parcă nu găseam niciun răspuns la toate întrebările mele. 

Cumva am înțeles cum profesia de coach îmi oferea posibilitatea să îmbin psihologia cu dezvoltarea personală și era și metoda ideală de a-i ajuta pe oameni cu resursele și cunoștințele pe care le aveam până atunci. 
Am simțit din tot sufletul că asta era calea. Devenise clar. Puteam să mă văd facând asta și mă identificam cu asta complet. 
Bineînțeles că a intervenit nevoia de studii si de diplomă în domeniu. Așa că după ce mi-am dat demisia de la grădiniță, am studiat pentru diploma de life coach acreditat în UK.

iar eu sunt
Delia Chiuzbaian

Mă aflam în situația în care voiam să îmi dedic tot timpul meu pentru creșterea și educarea copilului și astfel am început să studiez tot mai mult ce înseamnă dezvoltarea și evoluția umană, pentru ce trăim pe acest pământ și care este scopul nostru... Am ajuns să descopăr că ceea ce mă împlinește sufletește era pasiunea mea pentru a înțelege evoluția copilului și ce scop am eu în viața lui. Am început să studiez acest lucru tot mai mult și astfel mi-am descoperit vocația, adică să lucrez cu copii și părinți. Astfel m-am calificat ca Asistent Social.

Dar viața mea însă, s-a schimbat radical odată cu venirea în UK. Nu am mai avut cum să îmi urmez pasiunea în acel moment și a trebuit să pornesc de la zero. La început am explorat diverse domenii de activitate pentru a-mi dezvolta experiența și pentru a descoperi calea către ceea ce mi se potrivește cel mai bine. 

Deși fiecare dintre aceste poziții m-au învățat multe și mi-au oferit oportunități de creștere, am realizat că ceea ce caut cu adevărat în cariera mea este să lucrez într-un domeniu care să reflecte cu adevărat pasiunea și viziunea mea. 

Am rămas conectată la pasiunea mea pentru educație și am continuat să cultiv această direcție. Am deschis în cele din urmă un centru educațional unde mă simt pe deplin împlinită, având oportunitatea să împărtășesc cunoștințele și experiența mea cu ceilalți. 

Delia poza pt site.jpg

Cum ne-am găsit calea și am început să ghidăm și alți oameni în călătoria lor către împlinire profesională?

Am avut fiecare revelația noastră în căutarea pasiunii și a împlinirii

Viviana: am parcurs un drum plin de întrebări și căutări pentru a-mi găsi menirea și satisfacția profesională. Deși am studiat psihologia inițial, multă vreme nu am încetat să caut răspunsul la întrebarea: “Care este scopul vieții mele?” ... Am găsit pe internet un material destinat celor care își doreau să își găsească drumul și scopul în viață. Acel material / chestionar m-a făcut să îmi deschid mintea către idea de a fi eu coach. 

Delia: În căutarea mea pentru echilibrul între viața personală și cea profesională, am experimentat la un moment dat o stare care a schimbat totul. Am învățat că pasiunea și încrederea în mine pot fi catalizatorii succesului. Am ajuns să înțeleg că fiecare persoană care ajunge să se cunoască cu adevărat, își poate descoperi pasiunea, vocația și să le folosească în meseria ei, în jobul ei de zi cu zi pentru a-și împlini misiunea.

Am descoperit puterea valorilor noastre în căutarea echilibrului și împlinirii

Momentul nostru de conștientizare a survenit atunci când am realizat că acțiunile noastre și alegerile noastre nu erau aliniate cu ceea ce contează cu adevărat pentru noi. Am început să explorăm și să identificăm valorile noastre personale, să le aducem în prim-plan și să le integrăm în fiecare aspect al vieților noastre.
Valorile noastre au devenit ghidurile noastre în luarea deciziilor și în acțiunile noastre zilnice. 

Am creat metoda noastră pentru succes în carieră și satisfacție personală

Prin intermediul acestei metode, am învățat că fiecare obstacol poate fi transformat într-o oportunitate și că fiecare experiență poate fi o lecție prețioasă.

 

Ți-ar plăcea să știi ce ai avea nevoie ca să aplici pentru un jobul tău ideal sau să fii chiar ajutat să te pregătești pentru interviu? 

Suntem aici pentru a-ți arăta cum să aplici această metodă în propria ta călătorie și să îți atingi obiectivele profesionale și personale. 

Înscrie-te la Materialul Gratuit pentru a primi cei 6 pași principali din călătoria ta către claritate și împlinire profesională.

bottom of page